Υλικά ...
2 πακέτα γεμιστά μπισκότα
με γεύση ινδοκάρυδο
1 κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα
και το ανάλογο γάλα
1 σαντιγί σε τενεκεδάκι χτυπημένο με
1/2 κουτί ζαχαρούχο γάλα
και 1 βανίλια
για το γαρνίρισμα ...
λίγο μπισκότο τριμμένο
ινδοκάρυδο
σοκολάτα τριμμένη ή τρούφα
Εκτέλεση ...
1. Χτυπάμε τις κρέμες και τρίβουμε τα μπισκότα (όχι σε σκόνη).
2. Σε σφηνάκια ή μικρά ποτηράκια βάζουμε δύο φορές εναλλάξ μπισκότο- κρέμα .
3. Γαρνίρουμε με σαντιγί,
τριμ.σοκολάτα,τριμ.μπισκότο και ινδοκάρυδο.
4. Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και σερβίρουμε.
5. Βγαίνουν περίπου 30 σφηνάκια .Ή αν τα κάνουμε
Μπορούμε να τα κάνουμε σε ατομικά μπολάκια ή ποτήρια,βγαίνουν περίπου 12-14 ανάλογα το μέγεθος.
Καλή απόλαυση !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου