Υλικά...
1/2 κιλό Συκωτάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
2 Σκελίδες σκόρδο σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά σε φέτες
1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίγανη
Κόκκινο πιπέρι
Μπαχαρικό για κοτόπουλο
1 Λεμόνι
1/2 ποτ, άσπρο κρασί
Εκτέλεση...
1. Βράζουμε για 10 λεπτά τα συκωτάκια σε αλατισμένο νερό και τα ξαφρίζουμε .
2. Τα βγάζουμε σε ένα τρυπητό να στραγγίξουν.
3. Σε ένα βαθύ τηγάνι αχνίζουμε στο λάδι , το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο,και τις πιπεριές .
4. Μόλις αρχίσουν να τηγανίζονται προσθέτουμε και τα συκωτάκια,για να πάρουν λίγο χρώμα.Αλατίζουμε .
5. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ .Προσθέτουμε το λεμόνι και λίγο από το νερό που βράσαμε τα συκωτάκια.
6. Μετά από 10-15 λεπτά προσθέτουμε τα μπαχαρικά και απολαμβάνουμε !!!
Καλή σας όρεξη !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου